Lionelo Patut pliant cu doua nivele Stefi Plus 120x60 cm Lionelo

516,00 RON 350,00 RON
Patutul de voiaj 2 in 1 este un produs care combina functiile unui patut de calatorie si a unui tarc. In acest fel, se creeaza un spatiu unic pentru copil nu doar sa se odihneasca, ci si sa se joace fara griji sub supravegherea unui parinte.
Culoare: Roz
Stoc epuizat
Cod Produs: LO-STEFI_PLUS_PINK_YELLOW Ai nevoie de ajutor? 0728709900
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Patutul de voiaj 2 in 1 este un produs care combina functiile unui patut de calatorie si a unui tarc. In acest fel, se creeaza un spatiu unic pentru copil nu doar sa se odihneasca, ci si sa se joace fara griji sub supravegherea unui parinte. In plus, puteti plia cu usurinta patutul si sa-l luati cu dumneavoastra din alta camera sau in calatorii.

Solutie moderna 2 in 1

Patutul Stefi Plus este perfect pentru acasa si calatorii. De asemenea, il puteti muta cu usurinta pe balcon sau gradina. Puteti plia rapid si usor produsul la o dimensiune compacta si il puteti incadra in geanta practica de transport inclusa in set. Doua roti il fac usor de mutat, permitand folosirea patutului in locuri diferite. Acesta este potrivit pentru un copil mic din prima zi pana la varsta de 36 de luni sau pana atinge o greutate de 15 kg.

Garantia unui somn sigur si confortabil

Pentru un somn confortabil si sanatos al copilului dumneavoastra, salteaua potrivita este cheia. Ar trebui sa fie de fermitate medie si sa ofere un sprijin uniform intregului corp. De aceea va prezentam noua noastra saltea inovatoare - o adevarata descoperire pe piata patuturilor de calatorie! Cu Lionelo nu trebuie sa faceti compromisuri! Salteaua este realizata din spuma flexibila cu o densitate de T25 (25kg/m³) si o grosime de 2 cm, asezata pe o baza de scanduri de lemn. Aceasta ofera suport stabil pentru corpul copilului pe toata lungimea sa, indiferent de pozitia de dormit. In plus, materialul prezinta o rezistenta imbunatatita la deformare. Proprietatile excelente ale spumei poliuretanice asigura, de asemenea, o permeabilitate adecvata la aer si, prin urmare, o izolare termica excelenta, plus ca nu retine umiditatea. De acum inainte, si dumneavoastra puteti dormi linistit, fie ca folosesti ocazional patutul de calatorie in excursii sau ca loc de dormit permanent al bebelusului, deoarece cel mic are cele mai bune conditii pentru un somn profund si regenerator.

Un loc de odihna si de joaca

In patutul de calatorie Lionelo Stefi Plus , copilul va gasi spatiu pentru a se odihni si a se juca fara grija. Cadrul patutului a fost construit in asa fel incat copilul sa fie in siguranta chiar si atunci cand invata sa se ridice. Tuburile sunt pe exterior si capacul pe interior. Chiar si atunci cand un copil cade peste cap, acesta nu este expus elementelor dure. De aceea, nu va mai fi nevoie de protectii suplimentare.

Avantaje suplimentare

Constructia usoara, dar stabila, din otel, va va mentine copilul in siguranta, in timp ce partile laterale din plasa asigura un flux adecvat de aer. Doua roti il fac usor de mutat, permitand folosirea patutului in locuri diferite. Jucariile preferate si accesoriile esentiale pot fi depozitate in buzunarul lateral si sunt intotdeauna la indemana. Designul inaltat al patutului protejeaza copilul de contactul cu solul rece. O intrare laterala cu fermoar asigura accesul copilului in momentul in care produsul este folosit pe post de tarc de joaca. Daca se murdareste, il puteti curata cu usurinta.
Varsta: 0 - 36 luni.
Greutate maxima admisa: 15 kg.
Dimensiuni exterioare: 125 x 65 x 76 cm.
Greutate: 9 kg.
Salteaua pliabila si geanta de transport sunt incluse.
Ajustarea inaltimii: 2 nivele.
Materiale: Otel, plastic.
Producator: Lionelo
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!