5 motive pentru a alege patuturi din lemn pentru bebelusi si copii

5 motive pentru a alege patuturi din lemn pentru bebelusi si copii

Patutul este una dintre cele mai importante achizitii pentru camera copilului, acesta fiind o investitie de lunga durata, in functie de preferinte. Dupa cum bine stiti, somnul bebelusului este extrem de important in primele luni de viata, motiv pentru care este necesar sa acordati atentia cuvenita acestui aspect. Producatorii va intampina cu diverse modele de patuturi, realizate din materiale diferite, pretul si calitate fiind diferite de la un brand la altul.

Fiind sustinatori ai unei vieti cat mai sanatoase, va recomandam gama noastra de patuturi din lemn pentru bebelusi si copii, satisfactia dumneavoastra fiind garantata. De ce sa alegi tocma varianta clasica a patului din lemn, dat fiind ca puteti alege dintre patuturi pliabile, patuturi din materiale plastice, patuturi cu cadru metalic sau din panza? Vom incerca sa va oferim cateva motive solide pentru care lemnul reprezinta cea mai buna solutie atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

De ce patuturi din lemn pentru bebelusi si copii?

Dupa cum spuneam, in continuare vom descoperi 5 motive pentru care merita sa investiti intr-un patut din lemn pentru bebelusul dumneavoastra.

  1. Durabilitate – lemnul este un material natural extrem de rezistent  in timp, mai ales daca este ingrijit si intretinut corespunzator. Astfel, aceste patuturi din lemn pentru bebelusi si copii  pot fi utilizate multi ani la rand, fara sa-si piarda stabilitatea si rezistenta. In plus, acesta poate fi redecorat cu usurinta pentru cel de-al doilea bebelus, ceea ce va scapa de alte cheltuieli.
  2. Sanatatea celui mic – paturile din lemn sunt concepute astfel incat sa ofere o pozitie corecta bebelusului. Alaturi de o saltea de foarte buna calitate, patutul din lemn nu isi pierde forma si ofera o sustinere excelenta micutului, atat in orele de somn, cat si in momentele in care se joaca.
  3. Estetica – fiind disponibile in culori, dimensiuni si modele variate, aceste patuturi din lemn pentru bebelusi si copii sunt usor de integrat in camera copilului sau in ambientul locuintei dumneavoastra.
  4. Siguranta – patutul din lemn este conceput astfel incat sa ofere stabilitate si siguranta copiilor, mai ales la varsta la care acestia incep sa mearga si doresc sa evadeze din patut. Astfel, nu mai trebuie sa va faceti griji pentru cel mic atunci cand topaie, sare sau escaladeaza peretii patutului, intrucat acestea sunt realizate astfel incat sa nu se rastoarne si sa nu permita copiilor sa plece din patut.
  5. Adaptabilitate – patuturile din lemn sunt prevazute cu diverse sertare si spatii pentru depozitare, laterale detasabile pentru un acces mai facil la copil, masute de infasat si multe alte accesorii. In plus, este pot fi transformate intr-un pat solid chiar pentru copiii cu varste de peste 10 ani.

Comandati patuturi din lemn pentru bebelusi si copii!

Tinand cont de toate avantajele prezentate mai sus, credem ca v-am convins de utilitatea acestor patuturi din lemn pentru bebelusi si copii. Sigure, stabile, comode si elegante, acestea va asteapta la cele mai bune preturi. In plus, daca aveti nevoie de o recomandare, reprezentantii nostri va stau oricand la dispozitie!

Click AICI pentru a vizualiza categoria Patuturi din lemn

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!