Ce carucioare de copii sunt cele mai practice?

Ce carucioare de copii sunt cele mai practice?

O dotare substantiala si de durata atunci cand se nasc copii o constituie cumpararea unor carucioare de copii, avand in vedere ca un carucior de bebe il veti pastra pe o perioada de cativa ani buni de zile. Achizitionarea unui carut de copii poate fi asemanata cu achizionarea unui autoturism, deoarece necesita atentie. Magazinele din zilele de astazi dispun de o gama vasta de carucioare pentru nou nascuti, iar pentru a va asigura ca faceti o achizitie smart nu trebuie sa va bazati doar pe bugetul pe care il acordati pentru carucioare pentru copii, ci si pe infatisarea estetica a acestora.

Desigur, peste tot puteti sa gasiti carucioare pentru copii ieftine, dar nu inseamna ca sunt si rezistente si necesare acelea, tocmai de aceea mai bine investiti mai mult in ele. Puteti sa gasiti carucioare de copii ce reprezinta cu incredere un mijloc de transport sigur pentru bebelusul dumneavoastra.

Ce trebuie sa luati in calcul atunci cand cumparati un carut de bebe?

  • Sa aveti in vedere faptul ca veti utiliza acest carucior de bebe pana la momentul in care copilul va fi marisor si se va putea deplasa fara ajutor, doar atunci acest instrument nu ii va mai fi de folos deloc.
  • Caruciorul pentru copii trebuie sa fie confortabil atat pentru el cat si pentru mamica, practic sa fie usor de manevrat.
  • Unele carucioare sunt create in asa fel incat sa fie folositoare si pe suprafete accidentate, dar si de a fi manevrate cu usurinta, astfel incat sa nu depuneti efort in timp ce impingeti carutul pentru copii.

Carucioarele sunt fabricate din materiale performante, de calitate superioara si sunt accesorizate intr-o maniera adecvata si corespunzatoare. Puteti sa gasitii toate modelele de carucioare pentru bebe in trend, in functie de gusturile dumneavoastra, precum si carucioare de bebe ieftine, economisind astfel bani pe care sa ii puteti investi in alte produse de copii.

Sunt multe magazine care va pun la dispozitie carucioare de copii ieftine, dar care au o calitate superioara, intrucat puteti alege doar acele modele care cuprind laolalta toate standardele de siguranta care se impun prin legislatia din domeniu.

Mai mult decat atat, aceste carucioare pentru copii sunt create in asa maniera incat sa puna la dispozitie elemente de siguranta si sa fie rezistente si durabile.

Aceste carucioare de copii sunt obiecte care nu trebuie sa lipseasca din nicio familie, deoarece in zilele noastre sunt concepute pentru a satisface absolut orice necesitate pe care parintii o au. Viitoarele mamici, atunci cand isi fac lista cu produsele necesare pentru micutii lor ce urmeaza sa vina pe lume, trebuie sa nu uite sa treaca in fruntea acestei liste unul dintre modelele disponibile de carucioare bebe. Mamicile cumpara carucioare care indeplinesc cu succes rolul si atributele functionale.

Pielea bebelusului este foarte fina si sensibila in primii ani de viata, iar carucioarele pentru copii au grija de acest aspect si ofera materiale de calitate superioara, naturale, cu tesaturi special create impotriva toxicitatii. Decizia de alegere pentru un carut copii exceptional si perfect, depinde de gusturile pe care le au parintii si de ce anume doresc sa cumpere, iar in acest sens magazinele sunt la dispozitia dvs pentru a va indruma si pentru a va raspunde la posibile intrebari si nelamuriri, cu scopul de a va ajuta sa faceti o alegere potrivita.

Cadrul unui carucior trebuie sa fie dotat cu sisteme de prindere rezistente, astfel incat sa fie stabil. Hamul acestuia trebuie sa aiba centuri de siguranta, in 5 puncte de prindere (pentru umeri, picioare si talie). Franele trebuie sa fie rezistente la orice si putenice. Bara frontala de protectie trebuie sa fie acoperita de materiale textile foarte moi. Rotile sa fie rezistente si realizate din materiale de calitate.

Sunt lucruri destul de importante pentru ca, oricare dintre modelele de carucioare pentru copii pe care il cumparati, trebuie sa fie puternice pentru copil si rezistente in timp. Caruciorul clasic a devenit varianta cea mai putin aleasa de catre parinti, datorita sistemelor modulare care au acaparat piata. Multi dintre viitorii parinti prefera sa cumpere carucioare copii 2in1 (carucior si landou sau scoica auto), sau carucioare pentru copii 3 in 1(carucior, landou, scaun auto).

Puse cap la cap, achizitia initiala este cu mult mai mica pentru modelele de carucioare pentru copii modulare decat pentru cele clasice si celelalte accesorii, fiind la fel de importante. Pielea unui bebelus este sensibila in primul an de viata, iar confortul lui este oferit si de cat de bune sunt materialele din care este realizat caruciorul in care el descopera relaxarea si ce este in jurul lui.

Specialistii in acest domeniu recomanda alegerea dintre modelele de carucioare de copii unul ale carei huse, scoica, copertina si saltea sunt realizate din materiale naturale, testate pentru toxicitate, inflamabilitate, fara vopsele toxice sau continut sintetic. Specialistii recomanda ca parintii sa cumpere un carucior cu o greutate cat se poate de mica, pentru ca astfel ele sunt practice, usor de transportat si manevrabile usor.

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!