Imunitatea la copii

Imunitatea la copii

Imunitatea la copii

Ce este imunitatea?


Imunitatea reprezintă capacitatea de apărare a organismului împotriva agresiunilor, infecțiilor și tumorilor.

Ea se realizează prin intermediul globulelor albe (neutrofile, limfocite, macrofage etc), care sunt celule specializate ale sistemului imunitar și prin intermediul anticorpilor, substanțe sintetizate de sistemul imunitar pentru a anihila agenții patogeni.
Atunci când organismul are un sistem imunitar puternic, el rezistă la boli și nu se îmbolnăvește.
O persoană cu imunitate bună, chiar dacă se îmbolnăvește, face doar o formă ușoară de boală.


Există imunitate și la copii?

Da. Și copiii au imunitate. Imunitatea la copii se formează treptat, deoarece copilul nu se naște cu o imunitate dobândită.

În primele luni după naștere, copilul este protejat prin anticorpii din laptele matern. Tocmai de aceea este indicat ca un copil să fie alăptat la sân cel puțin 6 luni - 1 an de zile.
Alaptare
Sistemul imunitar al nou-născutului este imatur, dar pe măsură ce organismul vine în contact cu diferiți antigeni, el își dezvoltă și își maturează sistemul imunitar.
Virozele respiratorii de exemplu, așa cum sunt răcelile, contribuie și ele la dezvoltarea și maturizarea naturală a sistemului imunitar.

Ce se întâmplă când scade imunitatea?

Atunci când scade imunitatea, organismul este mult mai sensibil la infecții, cum ar fi de exemplu infecțiile respiratorii, care apar mai ales în sezonul rece al anului.
Imunitate copii
Capacitatea de apărare fiind scăzută, copilul se îmbolnăvește mult mai ușor și mai frecvent.
El poate contracta mult mai repede o răceală sau o gripă decât un copil cu imunitate bună, iar atunci când se îmbolnăvește, se îmbolnăvește mult mai grav decât copiii cu imunitate bună.
O simplă răceală banală poate să apară din când în când la orice copil, iar ea chiar ajută la întărirea imunității copilului. Problema este atunci când imunitatea este scăzută iar răcelile devin frecvente și de gravitate mai mare, deseori cu complicații (amigdalite, traheite, otite, bronșite etc).

Ce ar trebui să fac dacă copilul meu are imunitatea scăzută?

Dacă copilul dumneavoastră se confruntă cu o imunitate scăzută, mai întâi vă recomandăm să luați legătura cu un medic, de preferință un medic pediatru, în vederea unui consult medical al copilului.
Medicul pediatru este un medic specialist în bolile copiilor, oricare ar fi natura acestora.
Vă recomandăm acest lucru deoarece pot exista și boli grave care să ducă la scăderea severă a imunității, așa cum este de exemplu leucemia.
Tocmai de aceea este bine ca medicul să consulte copilul și să excludă o astfel de posibilitate.

Cum se poate crește imunitatea scăzută la copii?

Imunitatea scăzută la copii este o problemă, deoarece un astfel de copil se îmbolnăvește mai des decât ceilalți copii, iar atunci când se îmbolnăvește face forme mai severe de boală. Tocmai de aceea ar fi indicat să se recurgă la metode sau remedii pentru a întări imunitatea copilului, cu scopul de a-l proteja.
Legume
În aceste sens, este foarte importantă o alimentație sănătoasă, echilibrată, cu fructe și legume proaspete, cu proteine suficiente care constituie substratul anticorpilor (substanțe ale sistemului imunitar care anihilează agenții patogeni, virușii și bacteriile).
De asemenea este importantă scoaterea copilului la aer curat, igiena corespunzătoare, exercițiile fizice, călirea organismului, armonia din familie (copilul nu trebuie să fie stresat) etc.  
În mod suplimentar se poate recurge la administrarea de remedii naturale care s-au dovedit științific că întăresc imunitatea, cum este și cazul produsului Tahitian Noni Original.

Tahitian Noni Original poate fi administrat pentru întărirea imunității și la copii?

Orice persoană, adult sau copil, care poate să consume fructe, poate să consume și Tahitian Noni Original.
Noni 4 litri
Acest produs este renumit pentru întărirea imunității și poate fi administrat cu succes la copii mai ales în sezonul rece, când copiii sunt expuși gripei și răcelilor. Întărind imunitatea, rezistența organismului crește. Chiar dacă copilul va contracta răceala, el poate trece mult mai ușor peste ea, dacă are imunitatea bună.
Menționăm faptul că fructul noni din care este fabricat produsul Tahitian Noni Original este folosit cu succes de peste 2000 de ani în Polinezia, India, China și alte țări ale lumii pentru proprietățile sale deosebite.


De la ce vârstă se poate administra sucul noni original la copii?

Produsul Tahitian Noni Original, poate fi administrat copilul fara limita minima de varsta. Sub un an cu o doza foarte mica, numai cateva picaturi, deoarece În primul an de viață, medicii recomandă să nu se consume fructe cu semințe mici, cum ar fi zmeura, căpșunii, frăguțele etc., deoarece pot avea în unele cazuri un potențial alergen, iar copiii care consumă acest fel de fructe în primul an de viață pot să dezvolte o alergie
Datorită faptului că și fructul noni conține semințe mici, iar produsul Tahitian Noni Original este fabricat din pulpa fructului noni, este ușor de înțeles de ce nu se poate adminstra Noni la copii în primul an de viață.
Fructe NoniAfine si struguri

Ce gust are Tahitian Noni Original? Poate fi băut și de copii?

Tahitian Noni Original (sucul noni original) are un gust plăcut, ușor dulceag, fiind bine tolerat și de copii.

Datorită faptului că în stare naturală fructul noni este foarte amar și neplăcut la gust, s-a recurs la prepararea unui suc de fructe mixt, care pe lângă pulpa de noni (89%) mai conține și suc de afine și struguri în cantitate minimă (11%) doar cât să modifice gustul.
Astfel s-a obținut produsul Tahitian Noni Original al companiei americane Morinda Bioactives.

Ce cantitate de suc noni se administrează la copii?

La copil se recomandă de regulă cam jumătate din doza adultului. În medie, la copil se poate administra 30 ml pe zi, în două administrări, 15 ml dimineața și 15 ml seara, cu 30 de minute înainte de masă.

Cum se păstrează sucul noni?

Un aspect suplimentar de luat în considerare este faptul că odată desfăcut, sucul noni se păstrează la frigider, deoarece nu conține conservanți.
 Suc Noni

Cât timp se recomandă administrarea de Noni la copii?

De regulă se recomandă o cură de cel puțin 3 luni de zile, pentru ca organismul să asimileze bine substanțele bioactive din Noni, dar au fost și situații când cura a durat doar o lună, cu rezultate benefice.

Perioada de administrare depinde de fiecare organism în parte. Nu la toți copiii este la fel. La unii copii efectele benefice pot să apară mai repede, la alții mai târziu.
Sunt însă și părinți care au ales să administreze copilului suc noni pe toată perioada sezonului rece a anului, din septembrie și până în martie, cu beneficii excelente, asigurându-le o protecție pe toată această perioadă.
Creșterea imunității protejează copilul de infecții mai ales atunci când acesta începe să meargă în colectivitate (creșă, cămin, grădiniță, școală). Un copil sănătos va fi un copil fericit, putându-și desfășura cu ușurință toate activitățile sale.
 

Există părinți care au adminstrat sucul noni original la copii lor cu rezultate bune? Există mărturii în acest sens?

Bine-nțeles. Există mărturii cu privire la întărirea imunității la copii. Vă invităm să vizualizați câteva mărturii :

Mărturie: ”Am început să consum sucul noni original timp de 2 ani neîntrerupt, atât eu cât și fiica mea de 7 ani, pentru astm sever. După trei luni de consum am renunțat complet la tratamentul medicamentos pentru astm și am continuat doar cu Noni încă 2 ani. Dacă înainte de consumul de Noni mă sufocam și de 5-6 ori pe zi, după primele trei luni s-au redus semnificativ crizele de astm ajungând în 6 luni să nu mă mai sufoc. În plus starea generală de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Mai multă energie, bună dispoziție, digestie bună și un somn liniștit.”
Mărturie realizată de: Groza Ana Irina, 38 ani, Cluj-Napoca

Mărturie: ”Sunt foarte mulțumită de efectele sucului noni. De când au luat noni, copiii reacționează mult mai bine la răceli și nu au mai luat antibiotic de cel puțin 2 ani, de când am început să le administrez sucul noni zilnic în perioada rece a anului.”
Mărturie realizată de: Brighidau Alina Roxana, 33 ani, Constanța

Mărturie: Am comandat noni original pentru baiețelul meu de 4 ani ca să-i întărească imunitatea și nu a mai răcit în ultimele 2 luni de când consumă noni. I-am dat să ia zilnic 30 ml de suc noni, de 2 ori pe zi. Pot să spun că băiatului meu i-a fost de ajutor noni. Sunt foarte mulțumită de produs și sunt convinsă că are efecte benefice. Se pare că chiar ajută.
Mărturie realizată de: Pătru Ana-Simona, 40 ani, Slatina

Produsele Tahitian Noni Original pot fi vizualizate/cumpărate pe site-ul nostru www.nonimania.ro

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!