Care este prețul produsului Tahitian Noni Original?

Care este prețul produsului Tahitian Noni Original?
Prețul diferă în funcție de cantitatea de suc noni comandată. Cu cât cantitatea crește, cu atât prețul este mai mic.
Aceste prețuri nu sunt prea mari?
Atunci când analizăm prețul unui produs pentru imunitate la copii, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte.
În primul rând trebuie să ne întrebăm care sunt beneficiile pe care ni le aduce produsul. Dacă beneficiile sunt mari, atunci merită să-l cumpărăm. În cazul produsului Tahitian Noni Original, s-a dovedit științific că are efecte benefice asupra imunității. Compania Morinda a realizat cercetări științifice cu sucul noni original. Astfel, trebuie să evaluăm întotdeauna raportul cost/beneficii, care evident trebuie să fie în favoarea noastră ca și cumpărători.
În al doilea rând, trebuie să ne întrebăm dacă produsul este renumit sau recunoscut pe piață. Una este când cumpărăm un produs de care nimeni nu a mai auzit și alta este când cumpărăm un produs deja consacrat, renumit și recunoscut, care este folosit de milioane de oameni în întreaga lume, așa cum este și cazului produsului Tahitian Noni Original.
În al treilea rând, trebuie să avem în vedere perioada folosirii produsului. De aici putem calcula în mod real costul pentru o zi de administrare. Deși la prima vedere prețul produsului Tahitian Noni Original ar putea părea ridicat pentru unii părinți, la o analiză a acestui aspect o să vedem că nu este așa. La o comandă de 4 litri, costul unui litru de suc noni este astfel că prețul real este sub 10 lei pe zi, și acest litru ajunge copilului timp de o lună de zile.
Orice părinte își poate permite 10 lei pe zi pentru sănătatea copilului său. Sunt rare situațiile când un părinte nu-și poate permite această sumă. Dacă ne gândim la faptul că majoritatea oamenilor cheltuie mai mult de 100 lei pe lună pe tot felul de lucruri inutile, care nu sunt cu adevărat necesare, avem un argument în plus că suma modică de 10 lei pe zi nu este mult pentru un adult, dar pentru un copil poate face diferența.
Pe bună dreptate spunea cineva: ”Banii pe care nu-i dăm pe lemne iarna ca să ne încălzim, o să-i dăm pe medicamente atunci când ne îmbolnăvim, dar pe deasupra mai avem și probleme de sănătate.” Este evident că în caz de îmbolnăviri repetate datorită unei imunități scăzute, costurile tratamentelor pot fi destul de ridicate, de multe ori depășind costul unei profilaxii adecvate.
Atunci când este vorba de sănătate, trebuie să punem corect lucrurile în balanță, să vedem avantajele dar și dezavantajele achiziționării sau neachiziționării unui produs de calitate. Dorința oricărui părinte este ca produsul căutat să fie și foarte bun dar și foarte ieftin. Trebuie să înțelegem că diferența de preț stă întotdeauna în calitatea unui produs. Tahitian Noni Original este de o calitate excepțională, obținut printr-o tehnologie unică în lume, imposibil de copiat.
Apoi trebuie să ne întrebăm dacă produsul este original. Tahitian Noni Original este adevăratul și suc noni original de pe piață. A fost primul produs noni apărut pe piață, cu care s-au făcut toate cercetările, beneficiile acestuia asupra sănătății ajungând să fie cunoscute de foarte mulți oameni. Ulterior au mai apărut și alte firme care comercializează noni, dar orice persoană știe, din experiență proprie, care este diferența între un produs original și un produs care nu este original.
Așadar suntem convinși că vă oferim produsul de care aveți nevoie pentru creșterea imunității copilului dumneavoastră, un produs original, de o calitate excepțională, renumit, consacrat, dovedit științific, la un raport preț/calitate deosebit. Acesta este produsul pe care probabil de mult timp l-ați căutat.

Produsele Tahitian Noni Original pot fi vizualizate/cumpărate pe site-ul nostru www.nonimania.ro

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!