Unde este fabricat TAHITIAN NONI Original?

Unde este fabricat TAHITIAN NONI Original?
Unde este fabricat TAHITIAN NONITM Original?

TAHITIAN NONITM Original este fabricat în SUA, Germania, Japonia şi China. Pentru Europa există o linie de fabricaţie a companiei Morinda în Germania, care produce sucul noni original după aceleaşi standarde ca şi în S.U.A.
Procesul de fabricaţie include tehnologie unică în acest domeniu. Atât linia de fabricaţie cât şi procesul de fabricaţie sunt 100% proprietatea companiei Morinda Bioactives.
Metoda de recoltare, procesare şi îmbuteliere nu afectează elementele sale critice, vitale.

Compania Morinda - Recunoaștere, Aprobări, Certificate


Morinda Bioactives Inc. a fost prima companie care a primit Aprobarea Novel Food, pentru introducerea pe piaţă a "sucului noni" ca un nou ingredient alimentar. Compania a suportat o evaluare foarte costisitoare pentru siguranţa noilor alimente, o serie de teste Novel Food conform cu Regulamentul (EC) No. 258/97.
Desigur, Morinda Bioactives continuă suplimentar angajamentul făcut ştiinţei, lucru care face, ca brandul nostru să fie unic în industria de sănătate şi wellness. Ca să vă dăm un exemplu, în 2008 a obţinut o altă aprobare Novel Food pentru Tahitea® frunze de noni.

După ce în 2003 Morinda a fost prima companie care a obţinut Autorizaţia Novel Food pentru băutura Tahitian NoniTM, aceasta a devenit etalonul cu care se vor măsura toate celălalte companii noi care încearcă să producă băuturi de acest gen.
Din 1996 fiecare produs care încă nu este prezent pe piaţa Uniunii Europene necesită o aprobare privind siguranţa alimentară (EFSA). Toate celălalte băuturi sau produse pe bază de noni sau orice combinaţie de noni juice, necesită să îndeplinească un minim de standarde pentru a li se permite să fie vândute în UE. Dacă ei nu îndeplinesc aceste standarde pentru aprobare, aceste produse sunt ilegale pe piaţă.
Morinda a cheltuit milioane de euro şi 3 ani pentru a fi prima companie care introduce pe piaţa Uniunii Europene, Băutura de Noni conform Aprobării Novel Food. Cererea a fost făcută în Aprilie 2000, iar după o evaluare riguroasă privind siguranţa alimentară şi o serie de studii ştiinţifice, Comisia Europeană a aprobat în final pe data de 5 Iunie 2003 introducerea pe piaţă spre vânzare a băuturii produse de către compania Morinda.
Puteți descărca Aprobarea Novel Food din 5 iunie 2003
În anul 2010, compania Morinda a obținut de la Comisia Europeană a treia aprobare Novel Food pentru siguranță alimentară, dar de această dată pentru piureul de noni.
Puteți descărca Aprobarea Novel Food din 21 aprilie 2010

Produsele pot fi vizualizate/cump
ărate pe site-ul nostru
www.nonimania.ro

 

Suport clienti L-V 9.00-17.00

0728709900 office@caruciorcopii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!